skip to Main Content
Long Time No See!

Long time no see!

Nu kände jag att det var hög tid att skriva till er igen! 

Ja vad har hänt sedan sist då? Mycket kan jag väl säga. Vi har kommit ordentligt i ordning Annelie och jag på Biblioteksgatan!   Annelie har fått hem SLANKA-produkter och Helhetshälsas vitaminer och kosttillskott. 

Annelie är ju också viktcoach och kör både individuell rådgivning och stödgrupper. Det är helt upp till var och en om man vill köra ett eget viktprogram eller tillsammans med andra. Där är finns möjligheter till både ock! Annelie har jobbat med det här i många år och hjälper mer än gärna till!

För egen del så kan jag berätta att jag själv kommit iordning på Fältjägargränd 22 nu!   En lokal jag delar med min väninna och kollega Lotta. På Fältjägargränd kan jag erbjuda massage, lymfdränage och hälsokontroller. Ni får mer än gärna titta på mina tjänster och boka via Bokadirekt där jag är ansluten.  Länk får ni här:  https://www.bokadirekt.se/places/hq-h%c3%a4lsa-32360

Jag är även ansluten till Klarna. 

Tillsammans med Lotta håller jag kvällskurser med en blandning av personlig utveckling och  andligt innehåll. Det är ju min grundfilosofi, att kropp- själ och ande hör ihop. 

Önskar er en fin dag!   //  AnnChristine

Ni får mer än gärna dela detta inlägg!  🙂 

Back To Top