skip to Main Content
Erbjudanden Till Privatpersoner Och Företagare!

Erbjudanden till privatpersoner och företagare!

Hej på er!

Idag vill jag skriva lite om mina erbjudanden till privatpersoner och företagare. Som ni vet så bedriver jag företagshälsovård och gör det alltså ute på företag om så önskas. Jag har även haft ett flertal hälsoundersökningar för privatpersoner. 

Det är ju idag svårt att få en hälsoundersökning utförd om du ringer Hc och du inte har några uttalade problem. Jag utför hälsoundersökningar i förebyggande syfte, för att du inte skall behöva bli sjuk. 

Som utbildad distriktssköterska har jag kunskaper i prehab- sjukvård och rehabilitering. 

Som företagare kan det vara mycket tacksamt om sjuksköterskan kommer ut till arbetsplatsen och utför undersökningarna på plats. 

Mina erbjudanden nu är för dig som utfört hälsoundersökning som privatperson eller som företagare. Erbjudandet består i att ni får under ett år 10 % rabatt på massage eller lymfdränage. Detta dras av vid varje behandling. 

Välkomna!   <3

Back To Top