skip to Main Content

Om Oss

AnnChristine Martinsson

Jag är distriktssköterska, massör, diplomerad healer och lymfterapeut och arbetar i mitt egna företag sedan 2016. Jag har min behandlingslokal på Fältjägargränd 22, Östersund. Jag har ett genuint intresse för människan och trivs bäst när jag får arbeta med förebyggande vård.

Min filosofi är att kropp själ och ande hör ihop och påverkar varandra oundvikligen. Jag arbetar utifrån att delarna skall vara i balans för att människan skall må så bra hon kan. Det är drivet och målet när jag möter mina klienter och era medarbetare.

mmresurs@gmail.com

Anneli Andersson

Jag har varit anställd sedan 1 januari 2020. Har arbetat i ca 9 år med Slankas produkter och livsstilsprogram här i Östersund. Både med Individuella program och grupper med kost och näring i fokus. Jag är diplomerad Vikt & Livsstilscoach och har under många år även arbetat med Bemer-behandlingar.

Vurmar för att människan ska må så bra som möjligt utifrån sina egna förutsättningar. Med hälsan i fokus för ökat välbefinnande och balans i kropp och själ för harmoni.

info@hqhalsa.se

Back To Top