skip to Main Content

AnnChristine Martinsson

Jag är mycket glad och tacksam att du visat intresse för mitt företag och vill veta mer om min verksamhet, och kanske kan jag hjälpa just dig?

Vem är jag som driver HQ Hälsa?

Jo, jag heter AnnChristine Martinsson och är 55 år gammal. Jag är distriktssköterska, medicinsk lymfterapeut och fasteterapeut. Jag är även skolad i fysisk aktivitet och hälsa, mindfulness (ACT), MI-samtal, meditationer samt EFT-behandlingar. Och en hel del andra utbildningar till, som mina klienter får tillgång till när de anlitar mig.

Vad är det som driver mig och mitt företagande?

Jo, jag brinner för att hjälpa människor att må bättre, att hålla sig friska, eller i alla fall friskare.  Som sjuksköterska idag så kommer du oftast med i bilden när klienten redan är sjuk, och vi hinner aldrig arbeta i förebyggande syfte. Därför har jag startat mitt företag.

När du anlitar mig så är mitt fokus ditt mål, vad önskar du och vart vill du komma? Vad vill du uppnå, hur vill du må? Sen kan jag berätta vad som är möjligt och hur vi kommer dit. Jag stöttar och hjälper dig på vägen. Jag arbetar med dig utifrån hur ditt liv ser ut och vad som är görbart. Det är viktigt för mig att du skall kunna hålla i denna förändring även när jag inte finns med i bilden längre.

Vad erbjuder jag idag?

Förutom mina fysiska behandlingar så arbetar jag mycket med fasta då det har en fantastisk förmåga att få människor att läka väldigt många fysiska och även psykiska/själsliga utmaningar.

Jag har tre fastepaket som det ser ut idag, som jag erbjuder. Det finns alltid möjlighet till anpassning!

  • 6 veckors fastepaket: för den som har ett gott utgångsläge och känner sig trygg med att vara ganska självgående. I huvudsak digitalt
  • 3 månaders program: ett personligt utformat fasteprogram, för dig som behöver lite mer stöd, du får även råd om fysisk aktivitet, meditationer samt möjlighet till 3 st EFT behandlingar (värde 2250 skr). Kontinuerlig uppföljning varje vecka.
  • 6 månaders program: för dig som behöver få tid på dig i omställningen. Passar för dig som har fysiska utmaningar du behandlas för. Du får även här personligt anpassade råd om fysisk aktivitet, tillgång till meditationer samt möjlighet till 3 st EFT behandlingar (värde 2250 skr). Kostrådgivning och hjälp med råd om recept och råvaror. Kontinuerlig uppföljning varje/varannan vecka beroende på vilken takt klienten önskar.

Betalningsmöjligheterna är flera, faktura x 1 eller uppdelat, Swish eller via Qliro.

Jag uppmanar alltid till att ingå i fastegrupp då det är ett stort stöd att höra vad andra går igenom och hur saker kan upplevas. Många vill dock ha enskild rådgivning och jag nekar ingen till det.

Mina program är möjliga att gå fysiskt på plats eller digitalt. Jag har tills idag haft flertalet klienter i södra Sverige samt i Finland och det går helt fint!

Jag har hittills hållit i flera föreläsningar runtom i Sverige.  Det finns en inspelad föreläsning du kan köpa och se digitalt om du inte har möjlighet att vara med på plats vid något av mina föreläsningstillfällen. Bara låt mig veta i så fall!

Följ gärna HQ Hälsa på Instagram, Facebook och LinkedIn så missar du inget! Maila mig på hqhalsa@gmail.com om du vill det.

 

AnnChristine Martinsson

Jag är distriktssköterska, massör, diplomerad healer och lymfterapeut och arbetar i mitt egna företag sedan 2016. Jag har min behandlingslokal på Fältjägargränd 22, Östersund. Jag har ett genuint intresse för människan och trivs bäst när jag får arbeta med förebyggande vård.

Min filosofi är att kropp själ och ande hör ihop och påverkar varandra oundvikligen. Jag arbetar utifrån att delarna skall vara i balans för att människan skall må så bra hon kan. Det är drivet och målet när jag möter mina klienter och era medarbetare.

hqhalsa@gmail.com

Back To Top