skip to Main Content

Änglamassage


Änglamassage är en mjuk aromamassage som ges med lätta händer och varm behaglig olja. Den passar alla, särskilt om du har kronisk värk såsom fibromyalgi eller reumatism. Det är en massage som är lugnande för kropp och själ och funkar mycket bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv.

Massagemetoden är en blandning av chakraflödesmassage, shiatsu, aromaterapi och taktil massage. Den är djupgående och man går igenom hela kroppens energiflöden. Behandlingen är mjuk och behaglig med långa fasta rörelser som kan kännas som en dans över huden.

Jag masserar med eteriska oljor och grundoljan är rapsolja som är helt riskfri för allergiker. Inför din massage blandar jag en speciell just för dig och du får också med dig en liten flaska hem. Oljan går att använda i bad eller fotbad för att öka effekten av den massage du fått.


Jag tar emot mina klienter i en välkomnande lokal på Hotell Emma, Prästgatan 31, Östersund.
Varmt välkommen till mig!

Svensk klassisk massage


Vitsen med Svensk klassisk massage är att lindra smärta och stelhet. Det första steget i behandlingen är uppvärmning utav patientens muskler som förbereder dem inför djupare tryck och grepp. Därefter när musklerna är mjuka och varma kommer de kraftigare greppen och töjningarna för att komma åt spänningar, smärtor, stramhet, knutor, med mera som finns djupt i musklerna.

Svensk Klassisk Massage fokuserar på att behandla samt minska risk för framtida problem som orsakas på grund av stress och stelhet. För att minska risken för det rekommenderas regelbundna massagebehandlingar. Massagen innehåller även triggerpunktsbehandling.


Back To Top