skip to Main Content
Mitt Första Blogginlägg Som Företagare!

Mitt första blogginlägg som företagare!

Hej allihopa!  

Det här är mitt första blogginlägg på väldigt många år, och mitt första inlägg som företagare. Tanken är alltså att denna blogg skall innehålla information, erbjudanden och även lite nyheter och händelser i mitt företag. Det kommer mest troligt inte att hagla inlägg över er!  😉   

Inläggen kommer även att synas på FB är det tänkt. 

Jag bedriver idag två företag, ett aktiebolag (MM Resurs AB) och en enskild firma (HQ Hälsa). I mitt aktiebolag är jag framförallt hyrsyrra och i min enskilda firma bedriver jag företagshälsovård, massage och lymfterapi. Jag brinner absolut mest för de tre sistnämnda. 

Nytt just nu är att jag har en lokal mitt i Östersund där ni alla är välkomna att besöka mig för behandlingar eller undersökningar. Adressen är Biblioteksgatan 5!  Välkomna! 

Boka kan ni göra via sms, mail eller messenger!  

Thats all for Today!  

Sköt om er!  <3

// AnnChristine

Back To Top