skip to Main Content

Massage för dig i Östersund med omnejd

Metoden är en blandning av chakraflödesmassage, shiatsu, aromaterapi och taktil massage. Den är mjuk och behaglig med fasta rörelser och känns som en dans över huden. Den löser upp spänningar och smärta och massören arbetar efter kroppens meridianer och akupressurpunkter och frigör kroppens energiflöde. Jag blandar personligt anpassad massageolja av raps och utvald eterisk olja till varje tillfälle. Behandlingar gör jag i min lokal som ligger på Fältjägargränd 22 i Östersund. Bor du i någon närliggande stad eller ort så som till exempel Krokom, Ånge, Bräcke eller Strömsund så kan du också enkelt hitta hit. Välkommen att kontakta mig om du har några frågor kring änglamassage, hur det kan hjälpa dig eller om du vill boka tid. 

Änglamassage

Änglamassage är en mjuk aromamassage som ges med lätta händer och varm behaglig olja. Den passar alla, särskilt om du har kronisk värk såsom fibromyalgi eller reumatism. Det är en massage som är lugnande för kropp och själ och funkar mycket bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv.

Massagemetoden är en blandning av chakraflödesmassage, shiatsu, aromaterapi och taktil massage. Den är djupgående och man går igenom hela kroppens energiflöden. Behandlingen är mjuk och behaglig med långa fasta rörelser som kan kännas som en dans över huden.

Jag masserar med eteriska oljor och grundoljan är rapsolja som är helt riskfri för allergiker. Inför din massage blandar jag en speciell just för dig och du får också med dig en liten flaska hem. Oljan går att använda i bad eller fotbad för att öka effekten av den massage du fått.

Jag tar emot mina klienter i en välkomnande lokal på Fältjägargränd 22 Östersund.
Varmt välkommen till mig!

Svensk klassisk massage

Vitsen med Svensk klassisk massage är att lindra smärta och stelhet. Det första steget i behandlingen är uppvärmning utav patientens muskler som förbereder dem inför djupare tryck och grepp. Därefter när musklerna är mjuka och varma kommer de kraftigare greppen och töjningarna för att komma åt spänningar, smärtor, stramhet, knutor, med mera som finns djupt i musklerna. Svensk Klassisk Massage fokuserar på att behandla samt minska risk för framtida problem som orsakas på grund av stress och stelhet. För att minska risken för det rekommenderas regelbundna massagebehandlingar. Massagen innehåller även triggerpunktsbehandling.

Boka behandling

Boka din massage via Boka Direkt!
https://www.bokadirekt.se/places/hq-h%c3%a4lsa-32360

Eller maila mig för en offert:
hqhalsa@gmail.com

Back To Top