skip to Main Content

Hälsokontroller

Hälsovård med hälsokontroll för företag och privatpersoner

I den hälsokontroll jag erbjuder ingår blodprov, mätning av blodtryck, kontroll av hjärta och lungor samt 2 st frågeformulär och 30 min samtal där vi går igenom mående och resultaten. Detta utförs vid två separata besök och total tid beräknas till max 45 minuter per anställd. Kostnad totalt är 1450kr per anställd. Önskas Spirometri tillkommer en kostnad på 500kr/st och ytterligare 30 minuter för den undersökningen. Önskas specifika prover kan det ordnas mot kostnad.
Välkomna att höra av er om ni har frågor om hälsokontroller för företag och privatpersoner!
Enkäterna som används är rekommenderade av Socialstyrelsen och blodproverna finns registrerade och synliga i Region Jämtland Härjedalens journalsystem.

Fasteterapi

Under uppdatering.

Lymfterapi

Jag har gått utbildning till diplomerad medicinsk lymfterapeut 2017. Utbildningen hölls av sjukgymnast Tom Väisanen. Som medicinsk lymfterapeut kan jag sätta diagnos på dina besvär och ödem, ge dig manuellt lymfterdränage och/eller behandla med hjälp av lymfapress. Manuellt lymfdränage eller behandling i lymfapress kan ge lindring av smärta, svullnader, bihålebesvär, nacksmärta och fungerar utmärkt vid akuta skador som stukningar eller hematom. Det lindrar smärta vid ryggbesvär och PMR/fibromyalgi mm. Manuellt lymfdränage är mycket effektivt vid lipödem både innan och efter operation.
Behöver du material måttar jag och beställer eller behöver du kompressionslindning ger jag dig det. Jag har möjlighet att ta emot klienter i min behandlingslokal på Fältjägargränd 22.
Back To Top